Premier League beste målmann!

David De Gea har en stor rekkevidde med sine (192 cm). Han er kjent med fenomenale reflekser og utenomjordiske redninger. Tidligere har han hatt en svakhet i feltarbeidet. Han har også erobret keeperplassen på Spania.

Ederson som startet karrieren som venstreback og som ble den dyreste keeper i England når Manchester City hentet han fra Portugal. Ederson er en reasksjonsterk keeper med en særdeles god pasningsfot. Ederson er også kjent for å dominere feltet med sin uredde tilnærming.

Kaspar Schmeichel sønn av en keeper legende og Danmarks førstekeeper. Unge Schmeichel ligner faren med en uredd spillestil. Han er en fantastisk skuddstopper og kan sparke like hardt og like langt med begge bein.

Hugo Lloris en franske verdensmesteren som i det siste har vært i medias søkelys for andre ting enn sitt målvaktsarbeid. Hugo Lloris har i en årrekke vært en av Premie leagues beste målmenn. Lloris er kjent for sin mentale styrke.

Allison har hatt en utrolig karriereutvikling fra andre keeper i Roma etter Wojciech Szczesny som Arsenal ikke ville ha i mål til 710 millioners overgangen til Liverpool. Allison er som landslagskollega Ederson kjent for å være veldig god med ballen i beina i tillegg til at han er uredd og reaksjonssterk.

Peter Cech legenden i målet til Arsenal. Keeperen med flest «clean sheets» i Premier League. Mange mener han begynner å bli for gammel og utdatert.  I 2006 ble kan kåret til verdens beste keeper.

Bli med å stem – Hvem mener du er den beste?

Beste keeper

Se resultat

Loading ... Loading ...