United Kapteiner!

Hvem er den beste kapteinen Manchester United har hatt?

Kandidatene:

Sir Bobby Charlton. 758 ganger opptredener for klubben og 249 kamper i tillegg til 106 landskamper for England. Denne mannen har opplevd mye. Først en tragedie der han var den eneste gjenlevende av den tragiske flyulykken i Munchen deretter har han vunnet WM gull og Europa cup gull.

Bryan Robson også kalt captain Marvel. Bryan har spilt 433 kamper for United og er nummer 3 på alltime listen over spillere med flest kamper som kaptain for landslaget. Bryan ledet the Lions i utrolige 65 kamper. Sir Alex har uttalt at Robbo var en av de viktigste brikkene i arbeidet for å gjøre klubben til øyrikets mest suksessrike!

Steve Bruce den beste spilleren som ikke fikk en eneste landskamp. Steve dominerte i midtforsvaret sammen med sin faste makker i mange år Gary Pallister. Det er helt utrolig at denne mannen ikke fikk noen landskamper. Han var med på å starte æraen til Sir Alex med å vinne seriegull i 92/93

Roy Keane en mann alle United sine motstandere hatet som pesten. Keano eller captain fantastic er den mestvinnede kaptein i United sin historie med utrolige 17 titler.

Eric Cantona eller King Eric som alle på Old Trafford sier. Århundrets deal da han kom fra Leeds til United i 1992. Det ble kun 5 sesonger i United drakt, men blant United supportere er han kåret til beste spiller noen gang!

Gary Neville 20 års tjeneste i rødt! En av Sir Alex sine trofaste soldater i alle år med hele 85 landskamper for England. Gary er nummer 5 på listen over hvem som har spilt flest United kamper.

Uniteds beste kaptein?

Se resultat

Loading ... Loading ...